tiistaina, helmikuuta 27, 2007

Saariselkä

Luin vanhaa entryä ja kommentoinpa Saariselän tilannetta:

kyllä, Saariselällä on olemassa Panimo-niminen baari. Käydessäni tumma olut oli loppu, mutta Saariselän Panimon Vaaleaa sai. Kyseinen olut valmistetaan Kiimingissä, joten jäljet johtavat OPR Polarmaltaaseen.

torstaina, helmikuuta 08, 2007

Thaimaa

Olen maanantaina lähdössä Thaimaaseen. Internetiä tutkimalla olen löytänyt jopa neljä panimoravintolaa, jotka osuisivat matkan varrelle:

- Londoner Brew Pub, Bangkok; varma tapaus, iso paikka, vepisivut ja kaikki
- Tawandang German Brewery, Bangkok; nettisivut hävinneet
- Chiangmai German Microbrewery, Chiangmai
- Monkey Brewery, Lop Buri Inn Hotel, Lop Buri, tällainen löytyy beerme.com:sta

Lisäksi lentokentällä on mahdollisesti brewpub. Ratebeer listaa lähes 60 olutta, joten uusia lagereita maisteltavaksi riittää.

Huhun mukaan tässä muuten on seuraava Koffin tuote:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/df/Koff_Indian_Corn.jpg
toivottavasti tuo on vanha pullo ...

tiistaina, helmikuuta 06, 2007

Uusi maa!

Eilisessä olutseuran tapaamisessa sain maisteltua uuden (ja harvinaisen) olutmaan: Seychellit. Heikkisen pariskunta oli lomaillut saarilla ja toivat mukanaan paikallisen SeyBrew Lagerin. Itse olut oli tyypillinen trooppinen vaalea lager - maissia tai riisiä on käytetty varmasti ohran asemasta. Panimo on Diageon (eli Guinnessin) omistama - kiintoisaa onkin, että panevat myös Guinnessin vahvaa versiota.

Beer Huntersissa aukesi uusi real ale - tällä kertaa Hook Nortonin Old Hooky. Pulloversiona Old Hooky onkin vanha tuttu. Caskista tuoreeltaan mielytti erityisesti raikas vastaleikatun ruohon tuoksu. Mukava pehmeästi humaloitu perinteinen bitter, jossa on aavistus hunajamaista makeutta.