keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Pyöräillä or not to pyöräillä?

JT Laakson olutklubilta tuli pari päivää sitten sähköposti huomisesta tapahtumasta, jossa yhdistetään brittiläinen tuoreolut ja liikunta:

To 24.5. klo 16 REAL ALE -PYÖRÄILY.


Perinteisestä olutkulttuurista kiinnostuneet ovat tervetulleita kiertämään ja arvioimaan Helsingin keskustan ja Espoon real ale -ravintoloita ja englantilaistyyppisiä tynnyrissäkäyviä tuoreoluita.


Kokoontuminen polkupyörien kanssa klo 16 OlutHuone Kuikka, Helsinginkatu 32 ja klo 17 alkaen Kitty's Public House, Citykäytävä, sekä kierroksen kautta noin klo 17.45 Pub Angleterre, Fredrikinkatu 47.


Lähtö polkupyörillä Lauttasaaren ja Tapiolan kautta määränpäänä The Gallow's Bird Public House, Merituulentie 30, Niittykumpu, Espoo

Mitenköhän pitää ottaa sitten tämän päivän Olutliiton lehdistötiedote:

Olutlitto ry.

LEHDISTÖTIEDOTE
23.5.2007
Vapaa julkaistavaksi heti

Terassioluelle ilman polkupyörää

Oluen kuluttajia edustava Olutliitto ry. kehottaa kesäoluen ystäviä jättämään polkupyörän kotiin, mikäli pyöräretken yhteydessä on tarkoitus piipahtaa yhdellä tai useammalla oluella.

Itse pidän Olutliiton kannanottoa lähinnä "kesäuutisena" ... olutkulttuurissamme on vakavampiakin puutteita. Maalla joutuu oluen ja seuran vuoksi joskus pyöräilemään lievästi nauttineenakin - siellä kun ei ole metroa, taksilla kulkeminenkin on kovin tyyristä.