Loppukesästä Manhattan saa uuden italialais-amerikkalaisen panimoravintolan, Eataly Brewery & Restaurantin, sen avatessa viidennellä Avenuella sijaitsevan italialaisen herkkutalo Eatalyn ylimpään kerrokseen. Panimon taustavoimat tekevät Eatalysta erityisen mielenkiintoisen ja odotetun: mukana ovat italialaiset panimomestarit Teo Musso (Birrificio Le Baladan) ja Leonardo Di Vincenzo (Birra del Borgo) sekä italialais-amerikkalaiset Sam Calagione (Dogfish Head Craft Brewery) ja Vinnie Cilurzo (Russian River Brewing).
Beernewsin lehdistötiedoite
Brewpubilla tulee olemaan tarjolla kolme cask conditioned olutta, joista kaksi ympäri vuoden:
Beer #1: English-style Mild using chestnuts (often used in Italian brewing)
Beer #2: 5.5% ABV Pale Ale w/ 40 IBU using West Coast hops and Rosemary (another Italian ingredient)
Beer #3 (first rotating beer): Belgian-style Blond Ale/White Beer/Wheat Ale hybrid possibly w/ Peppercorn and probably Coriander and Orange Peel
Lisäksi ravintola tulee tarjoamaan hanoissaan mm. taustavoimien panimoiden tuotteita. Kyllä, Russian Riveriä hanassa New Yorkissa!
Sijainti on erinomainen.
torstaina, helmikuuta 25, 2010
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti