Humalablogisti ei tällä(kään) kertaa intoudu kirjoittamaan pitkiä tarinoita ja lasissakin tänä iltana on oluen sijaan Bowmorea. Mutta löysin pari tuoretta artikkelia, jotka ovat ihan mielenkiintoista luettavaa:
http://www.gastronomista.com/2011/01/beer-cans-history-in-design.html
Gastromista kirjoittaa uudesta vanhoista oluttölkeistä kertovasta kirjasta
http://www.theatlantic.com/food/archive/2011/01/when-bad-beers-happen-to-good-breweries-the-case-of-infinium/69598/
Clay Risen teilaa artikkelissaan uuden Samuel Adamsin ja Weihenstephanin yhteistyöoluen Infiniumin. Olut on saanut ristiriitaisia arvioita myös mm. Ratebeerillä.
http://www.huffingtonpost.com/sam-calagione/movie-beer-pairings_b_805520.html#s220229&title=undefined
Dogfish Headin perustaja Sam Calagione yhdistää kolumnissaan klassikkoelokuvia ja oluita. Calagione on Huffingtonpostin vakiokolumnisti.
http://www.independent.co.uk/life-style/food-and-drink/features/were-only-here-for-the-beer-how-good-local-ales-are-saving-our-pubs-2189027.html
Will Hawkes kertoo kuinka paikalliset lähioluet pelastavat brittipubeja.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti