tiistaina, elokuuta 02, 2011

Korjaus SOPP 2011 blogaukseen

Kirjoitin: Mufloni Boheemi taitaa olla BH:n panijan Erik Ekholmin ensimmäinen yritys valmistaa tsekkityyppistä pilsiä.

Erik halusi korjata, että kyseessä ei ollut suinkaan yritys tehdä tsekkityylin mukaista pilsiä - se olisi ollut aivan erilainen keitos  - vaan tarkoituksena oli tehdä reilulla kädellä humaloitu pils. Hyväähän tuo oli tänään Beer Huntersin hanasta Porissa. Vinkataan vielä, että Mustaa Intianpässiä on näköjään tulossa pullossa myyntiin hyvinvarusteltuihin maitokauppoihin.

5 kommenttia:

Erik kirjoitti...

Hah, erittäin tärkeä korjaus! Ei täällä lähdetä nyt ihan mitä vain kirjoittelemaan.

Gites kirjoitti...

Hi you are doing a great job. i was looking for this information. i found it on your page its really amazing. I like that information. I am sure that these are your own views. They are really awesome. You are really fantastic. Thanks Why didn’t I think about this? I hear exactly what you’re saying and I’m so happy that I came across your blog. You really know what you’re talking about, and you made me feel like I should learn more about this. Thanks for this; I’m officially a huge fan of your blog.

Moving and storage Vancouver kirjoitti...

Wow... This sounds amazing. I wish you'd come back and give us all sorts of

new ideas!

Ray Grimm kirjoitti...

Really nice story i like it thanks for share it.

Cheers,
Ray Grimm

Anonyymi kirjoitti...

Olen vaikuttunut, minun täytyy sanoa. Todellakaan ole usein minun kohtaavat blogi, joka on jokaisen kasvatuksellisten ja viihdyttävä, ja haluan kertoa teille, olette osui naulan kantaan. Your käsite on erinomainen, vaikeus on yksi asia, joka ei riitä ihmiset puhuvat älykkäästi noin. Olen erittäin onnellinen, että törmäsin koko tämän minun etsiä jotain tästä.