maanantaina, marraskuuta 22, 2010

Tallinnassa tapahtuu

Eräs Tallinnan vanhan kaupungin uudemmista ja mielenkiintoisimmista olutravintoloista on Drink Baar. Vaikka Tallinnan perustason ylittämiseen ei vaadita kummia niin onhan se hyvä, ettei vaativamman olutmaun omaavan tarvitse kaupungissa aivan kuivin suin olla. Ainakin www-sivujen mukaan Drink Baarin hanassa olisi Sillamäen klassikko-olutta München Vasknea ja ateenalaisen mikropanimon Craftin savulageria.

Nyt Drink Baar kertoo mielenkiintoisen uutisen. He ovat avaamassa pubin viereen olutkauppaa, joka tulee tarjoamaan lähes kaikki Virosta saatavia oluita ja siidereitä - kaikkiaan noin 150 merkkiä. Aika näyttää tuleeko tästä paikasta se, josta tulevilla Tallinnan matkoilla haetaan tuliaisjuomat. Viime aikoina omat ostokseni olen tehnyt Tallinnan Stockmannilta, huhut kertovat että ennen niin hyvän Rimin (aiemmin Citymarket) valikoima on heikentynyt merkittävästi.

2 kommenttia:

Harri Metsäjoki kirjoitti...

Loistouutinen. Tallinnan reissu oli suunnitteilla ensi vuoden puolelle joka tapauksessa.

Anonyymi kirjoitti...

Drink Bar & Grillin olukauppa avaa ovensa tönään iltapäivällä. Lue lisää: http://www.viisitahtea.fi/olutkulttuuri/uutiset/5323-laajan-olutvalikoiman-erikoismyymaelae-avasi-tallinnassa