sunnuntaina, maaliskuuta 22, 2009

Karhu III uudelleen testipenkissä

Epäilin perjantaisessa keskiketterätestissäni, että mukana ollut Karhu-pullo oli jotenkin pilalla. Tämän varmistamiseksi ostin uuden pullon, jotta huolestuneet Karhu-fanit saisivat nukkua yönsä rauhassa mikäli näin olisi asioiden tola.

Kuten testissä totesin, Karhu on kotimaisista III-bulkkioluista selvästi tummin. Sokkotestissä meripihkan sävyt paljastaisivat oluen helposti. Testioluen vaahto on normaali valkoinen, ehkäpä se nyt pysyy lasissa pidempään kuin perjantaina. Oluen tuoksu poikkeaa perjantaisesta: nyt siitä puuttuu diasetyylimäinen epäpuhdas hedelmäsokerisuus - aromi on pahvinen, makean maltainen. Karhussa sanotaan olevan luonnetta. No, tässä Karhussa korostuu karamellinen maltaisuus. "Miehekäs" leipämäinen ohra ja humalointi loistavat poissaolollaan. Karhu muistuttaa kovasti Koffin kolmosta. Siitä vain puuttuvat Koffin oudot ominaispiirteet eli kummalliset "sivumaut".

Uusiksi "virallisiksi testipisteiksi" voin antaa vaikka samat kuin perjantaina Koffille. Tai ei sittenkään, hellytään tälle entiselle Porin Oluelle ja laitetaan kokonaiset 6 pistettä!

Ei kommentteja: